torsdag 15. mai 2014

JapaninspirertDenne gangen har vi i NSHK utfordret oss selv og dere med en ny teknikk! (I hvert fall var den det for oss.) Håper dere også hopper i det og prøver! Det var veldig kjekt!
Teknikken heter "paper piecing", og går ut på å stemple motivet på ulike mønsterark, klippe ut delene og lime sammen. Jeg har valgt å fargelegge hud og hår, og klippet resten.
Inspirert av turen til Japan i påsken, har jeg brukt origami (japansk brettepapir) som mønsterark på denne tagen. Jeg har også brukt nye blomsterdies og punch som jeg kjøpte der. Og sammen med dette, så måtte jeg jo bare bruke kimono-Tildaen min.

Jeg har satt sammen en liten give-away som snart kommer i bloggen min. Hadde tenkt å vente på følger nr 100, men nå har jeg hatt 99 så lenge at jeg tror jeg må gjøre det i motsatt rekkefølge.

Denne gangen er Nordsalten Hobbyklubb sponset av:

6 kommentarer:

 1. Så nydelige farger du har brukt :) Ja dette var moro, nesten som da man var små og lekte med papirdukker.. hihi! klem

  SvarSlett
 2. Dette ble da særdeles vellykket. Morsomt at du kan bruke inspirasjon fra Japan. Gratulerer også med nydelig kort i "Ett Trykk".
  Klem

  SvarSlett
 3. 100! Japan er fantastisk:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hurra! Du er følger nr 100! Da skal jeg ganske snart ta bilde av scrappesnopet som skal loddes ut, så blir det giveaway i bloggen min! :D

   Slett
 4. Dette var en nydelig japaninspirert tag.
  Nydelige farger og pynt.
  Var sikkert en opplevelse å få se Japan.

  Klem fra Kjersti

  SvarSlett
 5. Nydelig, Karen ELise!!
  Flotte farger, pynt og fantastisk Japaninspirert ;-)

  Ønsker deg en fortsatt fin-fin uke!!

  Klem fra Heidi

  SvarSlett

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...