lørdag 21. mars 2015

Invitasjon og bordkort


Et av inspirasjonsbidragene jeg lagde som gjestedesigner i Ett Trykk i fjor, var invitasjon og bordkort. Jeg valgte å lage det relativt enkelt i stilen, siden dette er noe man skal lage mange like av. Akkurat nå holder jeg på å lage bordkort sammen med en kollega til bryllupet hennes. Hun valgte denne sorten, men med noen av detaljene i rosa. Bilder av dem satser jeg på å dele seinere.

Beskrivelsen jeg hadde med i bladet:
Størrelse: Invitasjon: 10x20cm; Bordkort: 7x7cm
Blekk: Distress Ink – Pumic Stone,  Memento – Rich Cocoa
Stempler: Ukjent – tekst, alfabet
Papir: Bazzill – hvit, vanilla, Pion Design – mønsterpapir
Pynt: Wild Orchid Crafts – rose, rosebånd, osteklut, sommerfugl, Ranger – Liquid Pearls, Stoff og Stil – blonde, Ukjent – halvperler, rhinestones
Utstyr: Martha Stewart – kantpunch, Tim Holz – distressing tool, Nellie Snellen – dies, Spellbinders – dies, Tacky Glue – flytende lim, Ukjent – dobbeltsidig tape, 3D-puter

Slik lager du invitasjonen: Skjær til vanilla kartong i 20x20 cm, og brett i to. Skjær til mønsterpapir og hvit kartong til forside og bakside. Stans ut border med kantpunch. Stans ut panel til tekststempel. Svert alle kanter med Pumic Stone. Lim på hvit kartong og mønsterark med . Lim på blonder og bord med flytende lim. Stemple tekst på hjertet og fest med dobbeltsidig tape. Lim på blomster med flytende lim. Pynt med Liquid Pearls, halvperler og en rhinestone.

Slik lager du bordkortet: Stans ut hjerter i hvit og vanilla kartong. Stemple på navn og svert kanter. Lim på en bit osteklut. Fest hjertet med navn på oppå ostekluten med 3D-puter. Pynt med Liquid Pearls, rhinestone og rose. Skjær til en strimmel mønsterark. Stans ut kanter med kantpunch, og fest sammen til en rull med dobbeltsidig tape. Lim fast rullen bak på hjertet.

1 kommentar:

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...